Kajian terhadap struktur senibina dan penambahan pada rumah melayu tradisional - 405297 Syariza Shariff (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Topical Study (Sarjana Muda Senibina) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005