Permodelan kinetik terhadap proses pencernaan argentum daripada sisa semikonduktor menggunakan agen pencernaan tiourea - 604266 Mimi Haryani Hassim (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Kimia) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999