Permodelan proses pemecahan asid lemak pada keadaan mantap - 325925 Mohd. Anwar Che Hassan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Kimia) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999