Kajian kinetik bagi pengurasan nikel daripada mangkin nikel terpakai - 325992 Nazir Abu (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Kimia) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999