Pemilihan ekstraktan bagi pengekstrakan asid laktik daripada jus fermentasi /

Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Kimia) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999

Bibliographic Details
Main Author: 326561 Norshamsul Arif
Format:
Published: Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999
Subjects:
_version_ 1826368123243069440
author 326561 Norshamsul Arif
author_facet 326561 Norshamsul Arif
author_sort 326561 Norshamsul Arif
collection OCEAN
description Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Kimia) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999
first_indexed 2024-03-04T15:44:41Z
format
id KOHA-OAI-TEST:65336
institution Universiti Teknologi Malaysia - OCEAN
last_indexed 2024-03-04T15:44:41Z
publishDate 1999
publisher Skudai : Universiti Teknologi Malaysia,
record_format dspace
spelling KOHA-OAI-TEST:653362020-12-19T16:59:28ZPemilihan ekstraktan bagi pengekstrakan asid laktik daripada jus fermentasi / 326561 Norshamsul Arif Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Kimia) - Universiti Teknologi Malaysia, 199950PRZSLExtraction (Chemistry)Fermented foods
spellingShingle Extraction (Chemistry)
Fermented foods
326561 Norshamsul Arif
Pemilihan ekstraktan bagi pengekstrakan asid laktik daripada jus fermentasi /
title Pemilihan ekstraktan bagi pengekstrakan asid laktik daripada jus fermentasi /
title_full Pemilihan ekstraktan bagi pengekstrakan asid laktik daripada jus fermentasi /
title_fullStr Pemilihan ekstraktan bagi pengekstrakan asid laktik daripada jus fermentasi /
title_full_unstemmed Pemilihan ekstraktan bagi pengekstrakan asid laktik daripada jus fermentasi /
title_short Pemilihan ekstraktan bagi pengekstrakan asid laktik daripada jus fermentasi /
title_sort pemilihan ekstraktan bagi pengekstrakan asid laktik daripada jus fermentasi
topic Extraction (Chemistry)
Fermented foods
work_keys_str_mv AT 326561norshamsularif pemilihanekstraktanbagipengekstrakanasidlaktikdaripadajusfermentasi