Pemilihan ekstraktan bagi pengekstrakan asid laktik daripada jus fermentasi /
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Kimia) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999
Main Author: | |
---|---|
Format: | |
Published: |
Skudai : Universiti Teknologi Malaysia,
1999
|
Subjects: |
_version_ | 1826368123243069440 |
---|---|
author | 326561 Norshamsul Arif |
author_facet | 326561 Norshamsul Arif |
author_sort | 326561 Norshamsul Arif |
collection | OCEAN |
description | Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Kimia) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999 |
first_indexed | 2024-03-04T15:44:41Z |
format | |
id | KOHA-OAI-TEST:65336 |
institution | Universiti Teknologi Malaysia - OCEAN |
last_indexed | 2024-03-04T15:44:41Z |
publishDate | 1999 |
publisher | Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, |
record_format | dspace |
spelling | KOHA-OAI-TEST:653362020-12-19T16:59:28ZPemilihan ekstraktan bagi pengekstrakan asid laktik daripada jus fermentasi / 326561 Norshamsul Arif Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Kimia) - Universiti Teknologi Malaysia, 199950PRZSLExtraction (Chemistry)Fermented foods |
spellingShingle | Extraction (Chemistry) Fermented foods 326561 Norshamsul Arif Pemilihan ekstraktan bagi pengekstrakan asid laktik daripada jus fermentasi / |
title | Pemilihan ekstraktan bagi pengekstrakan asid laktik daripada jus fermentasi / |
title_full | Pemilihan ekstraktan bagi pengekstrakan asid laktik daripada jus fermentasi / |
title_fullStr | Pemilihan ekstraktan bagi pengekstrakan asid laktik daripada jus fermentasi / |
title_full_unstemmed | Pemilihan ekstraktan bagi pengekstrakan asid laktik daripada jus fermentasi / |
title_short | Pemilihan ekstraktan bagi pengekstrakan asid laktik daripada jus fermentasi / |
title_sort | pemilihan ekstraktan bagi pengekstrakan asid laktik daripada jus fermentasi |
topic | Extraction (Chemistry) Fermented foods |
work_keys_str_mv | AT 326561norshamsularif pemilihanekstraktanbagipengekstrakanasidlaktikdaripadajusfermentasi |