Model proses membuat keputusan perancangan ruang niaga di Lapangan Terbang - 357361 Maryana Mohd. Din (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Thesis (Sarjana Sains (Pengurusan Fasiliti)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007