Peranan ketua panitia matematik di sekolah menengah : satu penilaian - Hamdan Said, 1964-; Hishamuddin Md. Som; Raja Sulaiman Raja Hassan; Zurinah Yaakub; Seminar Pendidikan Isu - Isu Semasa (Ke-2 : 2000 : UTM, Skudai) (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
41