Kajian penyelakuan kesan rerambut terhadap prestasi banjiran polimer di reserbor heterogen - 328596 Chan, Hock Wai (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Kimia) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999