Peramalan pemendakan kerak di dalam talian paip permukaan - 328637 Amat Rasidi Md. Abidin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Kimia) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999