Kesan mineralogi terhadap tingkah laku pemadatan batuan - 329111 Hua, Guan Hong (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Petroleum) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999