Kajian keatas kos elemen-elemen bangunan bagi pembinaan sekolah reka dan bina - 433692 Mohd. Ridza Ahmad (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Project Paper (Sarjana Muda Ukur Bahan) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001