Kajian mikroskopik mekanisme kerosakan formasi - 316617 Ng, Yinn Shiunn (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Kimia) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999