Performance of biodrum in Malaysia - 435461 Kan, Yew Fei (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Awam - Hidrologi dan Sumber Air)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007