Kajian mengenai rekabentuk keselamatan kebakaran bagi rumah pangsa kos sederhana - 437217 Norazizah Misduki (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Bangunan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001