Penswastaan kerja ukur hidrografi bagi pencartaan di Malaysia : pengalaman klien dan kontraktor - 331635 Asuralyzah Saleh (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Geomatik) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999