Pengujian pembentukan garis kontor perisian trps - 304935 Mohd. Zufri Yusof (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Geomatik) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999