Kajian mengenai tipologi senibina ruang-ruang rumah melayu tradisional : Kajian kes : rumah melayu tradisional Pantai Barat - Mohd. Faizal Abd. Rahman 1977- (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Project Paper (Sarjana Muda Senibina) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007