Potensi dan halangan pembangunan bagi kampung melayu dalam Bandar Gugusan Manjoi, Ipoh - 439577 Mohd. Harman Md. Rodzi (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Perancangan Bandar dan Wilayah) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005