Pembangunan komuniti desa mampan : kajian kes : Kampung Punan Bah Belaga Sarawak - 439710 Annai Mampai (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Perancangan Bandar dan Wilayah) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006