Penentuan kesesuaian perletakan hypermarket menggunakan aplikasi model graviti : kajian kes : sempadan pentadbiran Dewan Bandaraya Kuala Lumpur - 439747 Mohamad Ediwan Ahmad (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Perancangan Bandar dan Wilayah) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006