Automated vending machine system - 284228 Mohd. Hasyim Mohammad Ali; Safaai Deris, supervisor; Universiti Teknologi Malaysia. Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Thesis (Sarjana Sains (Keusahawanan Teknologi Maklumat)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007