Satu kaedah untuk pemetaan konformal berangka bagi rantau peluaran dengan penggunaan terhadap aerofoil - 332972 Hu, Laey Nee (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1998)
Tesis (Sarjana Sains (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1998