Aplikasi GIS bagi perancangan pembangunan dan pengembangan Kotamadya Padang, Sumatera Barat, Indonesia - 333323 Masril Syukur (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Tesis (Sarjana Sains (Ukur Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999