Membangunkan perkakasan berasaskan MC68HC11F1 (evaluation Boards) - 294774 Mohd. Nidzam Yaacob (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia/ATMA, 1999