Kajian keperluan bagi latihan tukang masak mengikut persepsi tukang masak dalam perusahaan kafeteria di Universiti Teknologi Malaysia /

Kertas projek (Sarjana Muda Pengurusan Teknologi) - Universiti Teknologi Malaysia/ATMA, 1999

Bibliographic Details
Main Author: 336112 Wazirudin Mahfot
Format:
Published: Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999
Subjects:
_version_ 1796658817066336256
author 336112 Wazirudin Mahfot
author_facet 336112 Wazirudin Mahfot
author_sort 336112 Wazirudin Mahfot
collection OCEAN
description Kertas projek (Sarjana Muda Pengurusan Teknologi) - Universiti Teknologi Malaysia/ATMA, 1999
first_indexed 2024-03-04T15:54:07Z
format
id KOHA-OAI-TEST:68486
institution Universiti Teknologi Malaysia - OCEAN
last_indexed 2024-03-04T15:54:07Z
publishDate 1999
publisher Skudai : Universiti Teknologi Malaysia,
record_format dspace
spelling KOHA-OAI-TEST:684862020-12-19T16:59:52ZKajian keperluan bagi latihan tukang masak mengikut persepsi tukang masak dalam perusahaan kafeteria di Universiti Teknologi Malaysia / 336112 Wazirudin Mahfot Skudai : Universiti Teknologi Malaysia,1999Kertas projek (Sarjana Muda Pengurusan Teknologi) - Universiti Teknologi Malaysia/ATMA, 19994399PRZSLFood service managementFood service
spellingShingle Food service management
Food service
336112 Wazirudin Mahfot
Kajian keperluan bagi latihan tukang masak mengikut persepsi tukang masak dalam perusahaan kafeteria di Universiti Teknologi Malaysia /
title Kajian keperluan bagi latihan tukang masak mengikut persepsi tukang masak dalam perusahaan kafeteria di Universiti Teknologi Malaysia /
title_full Kajian keperluan bagi latihan tukang masak mengikut persepsi tukang masak dalam perusahaan kafeteria di Universiti Teknologi Malaysia /
title_fullStr Kajian keperluan bagi latihan tukang masak mengikut persepsi tukang masak dalam perusahaan kafeteria di Universiti Teknologi Malaysia /
title_full_unstemmed Kajian keperluan bagi latihan tukang masak mengikut persepsi tukang masak dalam perusahaan kafeteria di Universiti Teknologi Malaysia /
title_short Kajian keperluan bagi latihan tukang masak mengikut persepsi tukang masak dalam perusahaan kafeteria di Universiti Teknologi Malaysia /
title_sort kajian keperluan bagi latihan tukang masak mengikut persepsi tukang masak dalam perusahaan kafeteria di universiti teknologi malaysia
topic Food service management
Food service
work_keys_str_mv AT 336112wazirudinmahfot kajiankeperluanbagilatihantukangmasakmengikutpersepsitukangmasakdalamperusahaankafeteriadiuniversititeknologimalaysia