Pengajaran berbantukan komputer matematik kbsm tingkatan lima : pelan dan dongakan - 336292 Arman Ishak (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains dan Komputer serta Pendidikan) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000