Penggunaan rangkaian neural untuk meramalkan indeks s & p 500 - 336335 Quah, Amy Li Chen (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains Industri) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000