Pengoptimuman menggunakan kaedah gelintaran - 336624 Assheha Jilani (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Matematik/Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000