Penyelesaian persamaan tak linear serta pengoptimuman menggunakan kaedah Newton Raphason dan Sekan - 338912 Norzaimah Ismail (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000