Dokumen kontrak : penyelenggaraan lif secara "comprehensive' di Universiti Teknologi Malaysia Skudai Johor (Kolej 12 - Kolej 17) - Universiti Teknologi Malaysia; Sigma Elevation (M) Sdn. Bhd (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
20