Kajian mengenai kekuatan lenturan bagi komposit hibrid poliester tak tepu bertetulang gentian kaca dan jut - 340758 Mohd. Saharul Nizam Abdul Rahim (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan (Kimia-Polimer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000