Kajian ke atas pemahaman pemilik petak mengenai unit syer dan kesannya terhadap pemilik petak : kajian kes : kondominium Datin Halimah, Johor Bahru - 340999 Chew, Yee Liong (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains (Pentadbiran dan Pembangunan Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000