Pembinaan perisian multimedia bagi pengajaran dan pembelajaran mata pelajaran teknologi automotif tingkatan lima bertajuk "Pengatur Voltan" [microfilm] - Maksum Y. Shariffuddin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kejuruteraan Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005