Pemilihan lokasi tanah perkuburan Islam menggunakan sistem maklumat geografi (GIS) : kawasan kajian : Wangsa Maju, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur - 459685 Siti Fatimah Ahmad Siraj (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Perancangan Bandar dan Wilayah) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006