Kajian kesesuaian perletakan tapak pelupusan sampah DBKL, Taman Beringin, Kuala Lumpur - 172108 Zaharah Mohd. Yusoff (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains (Pentadbiran dan Pembangunan Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000