Keperluan pembangunan infrastruktur oleh agensi kerajaan dalam pembangunan setempat - 341700 Tuan Mohd. Zalifulizam Tuan Nor (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains (Pembangunan dan Pentadbiran Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000