Permainan catur berbilang pengguna berasaskan web [microfilm] - Chi, Yin Phin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003