Sistem maklumat geografi pembangunan satu prototaip metadata - 342488 Tan, Kok Heng (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains (Geoinformatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000