Bengkel Penulisan "Ke Arah Penulisan Yang Baik", 30hb Jun - 2hb Julai, 1986, Bilik Jumaah, UTM : kertaskerja - Bengkel Penulisan Ke Arah Penulisan Yang Baik (1986 : Universiti Teknologi Malaysia, Kuala Lumpur); Universiti Teknologi Malaysia (Kuala Lumpur : Universiti Teknologi Malaysia, 1986)
Kandungan : Lojik dalam penullisan / Jaafar Abdul Rahim -- Penulisan rencana sepintas lalu / Sulaiman Masri -- Penulisan yang baik, merancang dan membina tajuk / Adibah Amin -- Penulisan ilmiah / Prof Dr Abu Bakar Hamid.