Penentuan juzuk pasang surut menggunakan teknik ganda dua terkecil di Semenanjung Malaysia - 343649 Khadijah @ Rafidah Badarudin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan(Geomatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000