Penubuhan jaringan ukur aras jitu kampus UTM - 344197 Mohd. Farid Al Azmi Isahak (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan (Geomatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000