Sistem penggera keselamatan kenderaan dengan sambungan ke telefon bimbit pengguna [microfilm] - Muhammad Iqram Nasir (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Mekatronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003