Penggera keselamatan untuk kenderaan [microfilm] - Abdul Aziz Zakaria (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002