Persepsi pelajar terhadap mata pelajaran lukisan kejuruteraan di Sekolah Menengah Teknik Kerian, Bagai Serai Perak Darul Ridzuan - 345941 Fakhrul Anuar Mokhtar; Abdullah Alias, supervisor; Fakulti Pendidikan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas Projek (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kejuruteraan Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000