Pelaksanaan sekolah bestari di Negeri Johor (tinjauan) - 346059 Chong, Chee Kin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas Projek (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000