Faktor-faktor yang mempengaruhi kejayaan usahawan Cina di Bandar Sandakan, Sabah - 346341 Chong, Pei Yee; Widad Othman; Fakulti Pendidikan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas Projek (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000