Tahap kefahaman kemahiran memerhati dan membina hipotesis dikalangan pelajar tingkatan empat - 396933 Khamidah Amin; Shaharom Noordin, supervisor; Fakulti Pendidikan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains dan Pendidikan(Sains)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000