Penerapan kemahiran berfikir dalam pengajaran sains dikalangan guru-guru di daerah Kuala Kangsar - 346367 Wong, Wei Sian; Ahmad Johari Sihes, supervisor; Fakulti Pendidikan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan(Sains)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000