Masalah pelajar sekolah menengah dalam mempelajari persamaan kimia - 346447 Suriani Awang; Rio Sumarni Shariffudin, supervisor; Fakulti Pendidikan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains Serta Pendidikan(Sains)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000