Hull form distortion method for planing craft [microfilm] - Hud Hj. Khalid (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Teknologi Marin)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003